Ha szereted a jó zenét, és bele akarsz kóstolni a Világba, ha pihenni és feltöltődni vágysz, fel akarsz fedezni új hangokat, ha jó társaságban egyszerűen csak jól akarod érezni magad, gyönyörű környezetben, a Balaton partján…

Ex Auro ( INT )

Babel Camp Romkocsma - július 17. szerda 22:30

Keck Mária & Tomaz Pacnik - EX AURO
Ex Auro egy world-jazz fúzió projekt, amely Keck Mária és Tomaz Pacnik találkozásából született. Etnikus dalokat szólaltatnak meg a saját megfogalmazásukban: indiai, török, arab, szefárdi, roma, perui, argentín és más dallamok keverednek a jazz álomszerű, intenzív hullámaival és a flamenco ritmusok és tánc szilaj feszességével.

Tomaz Pacnik aktív résztvevője a szlovén és internacionális jazz színpadoknak, legjelentősebb projektje a Jazoo, egy szlovén ethno-jazz produkció, amellyel már öt lemeze megjelent.

Keck Mária kilenc évig élt és alkotott Spanyolországban, mint táncos és énekes számos tradicionális flamenco és flamenco fúziós projekttel utazta körbe Európát, Japánt és Argentínát. Jelenleg Szlovénia, Magyarország és Spanyolország között ingázva fejleszti tovább művészi projektjeit és tanít egyénileg kialakított flamenco pedagógiai módszerével. 
Az Ex Auro előadása egy varázslatos utazás, amely különféle kultúrákból merített hangulatokon át kalauzolja a nézőket, Törökországtól a rajasthan indiai dallamokon keresztül a mexikói síró szellemasszony énekéig.


Partnereink