Ha szereted a jó zenét, és bele akarsz kóstolni a Világba, ha pihenni és feltöltődni vágysz, fel akarsz fedezni új hangokat, ha jó társaságban egyszerűen csak jól akarod érezni magad, gyönyörű környezetben, a Balaton partján…

Tomor Barnabás Group ( HUN )

Pince Jazz Klub - július 18. csütörtök 00:00

Tomor Barnabás Group


Tomor Barnabás – basszusgitár, zene
Usztics Péter – gitár
Szumper Ákos – dobok
Nagy Ábel – billentyűs hangszerek

Tomor Barnabás 1993-ban rövid ideig az Erkel Gyula Állami Zeneiskola jazz-basszusgitár szakára járt Glaser Péterhez, és még ebben az évben szerezte meg első zenekari tapasztalatait. 1995-től kisebb-nagyobb szünetekkel játszik zenekarokban, ebben az időben a figyelme még jobban a jazz felé fordult. 2000-től négy évig járt a Pomázi Állami Zeneiskola jazz-basszusgitár szakára Frey Györgyhöz. 2008-ban alapítja meg saját zenekarát a Bass Loco-t és azóta állandó szereplője a budapesti underground jazz életnek. Jelenlegi zenekarai: Bass Loco, Kardos-Tomor-Molnár Trió, Hendrix Project, Harakyru Band, Fekete Jenő (szóló projekt), Tomor Barnabás Trió, ill. Group, valamint TB Group „World Project”.

Usztics Péter Nyírbátorban nőtt fel, ahol 17 évesen autodidakta módon kezdett el gitározni. A Kőbányai Zenei Stúdióban végzett 2019-ben, és ez alatt a 4 év alatt jelent meg a budapesti zenei életben. Tanárai voltak: Babos Gyula, Tornóczky Ferenc, ifj. Tornóczky Ferenc, Kormos János, Lukács Peta és Maróthy Zoltán. 2018-ban a Jazz in the Park tehetségkutatóján második helyezést értek el a Fekecs Ákos Project-tel. Főbb inspirációk: Scott Henderson, Greg Howe, Eric Gales, Guthrie Govan, Sharkey. Jelenlegi zenekarok: Fekecs Ákos Project, Vörös István, Loyal, Tomor Barnabás Trió, ill. Group, valamint TB Group „World Project”.

Szumper Ákos, a Hang-Szín-Tér Művészeti Szakközépiskolában, majd később a Kőbányai Zenei Stúdióban végzett. Saját zenekara a Weird Fact jazz-rock trió. Előző zenekaraiból mindenképpen említésre méltó a Hellfreaks, amivel bejárta szinte egész Európát. Mindemellett színházakban is játszik, valamint session dobosként is hallható különböző műfajokban, és állandó közreműködő a Besh o droM-nál. Jelenlegi formációk: Little G Weevil Band, Vibe, Face of Bass, Tomor Barnabás Trió, ill. Group, valamint TB Group „World Project”.
Nagy Ábel Márton a D.A.S. Trio és az Early Sundayz együttesek frontembere. Bécsben a Musik und Kunst Privatuniversitat-en tanul jazz-zeneszerzést. D.A.S. Trio-val "Soloist of the Year" díjat kapott Prágában a Mladi Ladi Jazz Fesztiválon 2018-ban.


Partnereink